GODT NYTTÅR - TØMMERMENN OG FAMILIEFORØKELSE

I dag er mismotet stort og tømmermennene holder etterpåfest i hodet mitt. Nyttårsfesten i går kveld og i natt har forandret livene våre fullstendig. Jeg VISSTE at det var noe! Skjønte det jo på muttern den dagen Alf-Gunder var så uttafor på grunn av den debatten og det styret med at han kanskje kunne være adoptert fra Nord-Norge. Saken var bare at det var ikke Alf-Gunder det gjaldt, det var jaggu MEG det var noe med!

Vi holdt festen inne hos Alf-Gunder og faren hans. Siden vi hadde stekt kalkunen der syntes vi det var greiest. Muttern og den senile og handicappede faren til Alf-Gunder drakk mer enn forventet utover natta. Mutteren ble veldig åpen, og det der Rødøy Debatt greiene hadde åpenbart pirket i samvittigheten hennes. Hun kom nå, i fylla, med opplysninger ingen av oss kunne forutsett og SLETT ikke ønsket.

Det begynte med at hun innrømte at hun og faren til Alf-Gunder har vært sammen før. Bare en natt, eller faktisk ikke en hel natt heller, men lenge nok. Dette overrasket oss for de har jo aldri tålt trynet på hverandre. Etter en flaske rødvin, noen shots og en Jegermeister viste det seg at Alf-Gunder og jeg sannsynligvis er halvbrødre! JEG er den som skulle få identiteskrise! 

Det er klart at sånne opplysninger er et sjokk rett før det nye året setter inn. Alf-Gunder ble veldig deprimert, og begynte å gråte en skvett. Han mente vi ikke kan ha øl-kvelder lengre fordi vi er innavla. Han er veldig følsom på sånt.

Jeg for min del hadde større problemer med å ta innover meg at det er den ekle, siklende sjømannen som er min kjødelige far og ikke den verdensvante gigoloen og sjarmøren fra Bergen som jeg knapt husker. Muttern har nok løyet om dette av helt åpenbare grunner, og jeg skulle vel egentlig ønske hun hadde fortsatt med det. Men jeg er i alle fall ikke adoptert fra Nord-Norge!

Jeg trøstet Alf-Gunder så godt jeg kunne og overbeviste ham om at øl-kvelder innad i familien er helt ok hvis man ikke går for langt. Det er litt ekkelt å tenke på den fetisj-suginga av tær her før jul som jeg skrev om på bloggen den 19. november. Litt sånn kinkig å tenke på at det var faren min jeg prøvde å suge på tærne, men jeg men tviler på at han anmelder saken. Han husker det sikkert ikke engang så dement som han er, og om så er så tror jeg han husker det som et skipsforlis og ikke en sexualakt.

Hvis dere lurer på hvorfor så les innlegget for 19. november, jeg vil ikke tenke mer på dette nå faktisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bor i campingvogn i hagen til muttern.

Kategorier

Arkiv

hits