FLYTTESJAU - VI SKAL BLI NORDLENNINGER

Nå har vi begynt å pakke sakene for å flytte fra Sykkylven. Det blir trist siden vi har trådt våre barnesko her både Alfern og jeg. Helt uvitende om at vi egentlig var brødre trålet vi bygda på bare ben om sommeren og i lugger og støvler på vinteren. Kompiser, bestevenner og senere svirebrødre om ikke annet.

Vel vel. Vi skal om får dager hekte vogna på kroken og kjøre til et gudsforlatt sted nordpå. Vi skal som jeg før har nevnt være med i en revy. Vi har prøvet å skrive mer på den sketsjen vi skal framføre, der Alf-Gunder skal være dame og si "Who?s your daddy, baby?". Det har liksom fått mer mening nå etter at jeg har fått ny far, så det kan hende at denne sketsjen blir mer dyp og følelsesladet enn før antatt. Håper bare de kan engelsk i Nord-Norge.

Alf-Gunder har gått med på å stryke meg på kinnet i stedet for å klappe meg på rumpa når han sier det, så det kan hende sketsjen blir å handle litt om vår familiesituasjon.

Vi er usikre på hva vi skal gjøre med mutteren og faren til Alf-Gunder. Eller faren vår, rettere sagt. Fattern. Jeg kan ikke reise fra fattern! Vi må bare ta dem med. De og Magda.

Herregud det skal blir trangt i den bilen. Jaja. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bor i campingvogn i hagen til muttern.

Kategorier

Arkiv

hits