TJONGSFJORDEN???? HVOR FAEN ER DET?

Okei. Nå har vi lokalisert en utmerket plass for å bosette seg i Rødøy. Det er flatt nok for campingvogna, og de har tilgang på vann og store områder for å tømme dasstanken. Eneste problemet nå er at det lir trangt i vogna med fire stykker og ei høne. Særlig når en av de fire sitter i rullestol.

Stedet heter Tjongsfjorden. Merkelig navn som ikke gir noen mening verken om flora eller fauna, bare antyder at det er en fjord. Men hva i helvete er "tjongs"??????

Alf-Gunder mente at det kanskje var stavet feil, at det er Sjansefjorden. Det likte han med tanke på at han kanskje skulle få sjanse hos noen, mens jeg var mer skeptisk og mente at vi mest sannsynlig tar en sjanse som i det hele tatt drar dit...

Vi leita på kartet på nett. De har veier. Det er bygninger der også, så folk har åpenbart vett på å bygge seg boliger annet enn huler og smutthull i naturen.

Det så ut som det ikke er veier helt frem dit, man må liksom med ferge uansett. Alf-Gunder mente at da er det åpenbart ei øy, men det er ikke blått på kartet helt rundt så det må være at noen har vært fargeblinde og malt grønt der det skulle være vann.

Vi blir altså øyværinger, ser det ut som. Det hadde jeg ikke tatt helt med i beregningen. At jeg skulle havne på ei øy med ei naken dame ville vært OK, men med mutteren, fatteren, Alf-Gunder og Magda... æsj, altså!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bor i campingvogn i hagen til muttern.

Kategorier

Arkiv

hits