ØVINSHELG I REVYEN

Til helga er det øving i revyen. Alf-Gunder og jeg har jobba iherdig med sketsjen vår, og nå mener vi det begynner å ligne noe.

Han skal stå på scenen med en hodeskalle i handa og si "Who?s your daddy baby?" til den. Jeg nekta den klappinga på rumpa. På denne måten får vi kobla Shakespeare og pornoindustrien på en konkret og effektiv måte. Så kommer jeg inn med bidraget fra norsk fjernsynsteater og roper "Kvifor drap du mor mi?" Så svarer Alf-Gunder "Det var for at ho var møy!"

"Korleis kunne ho væra møy når ho var mor mi?" Spør jeg. "Det veit då vel faen ikkje eg!" sbvarer Alf-Gunder og får inn litt nordnorsk bannskap. Den blir kort, men hvis vi snakker veldig sakte kan vi dra ut tia litt.

Ellers sliter vi litt med å bo fire i vogna. Muttern og fattern sover i bilen om natta, så slipper vi noe av bråket fra dem. De snorker noe forferdelig og slipper alt av gasser og utsondrer ekle odører hele tia. Når den ene er tømt starter den andre med tømming, og mens denne holder på blir den første fylt opp av gass igjen.

Jeg var ute og tok et bilde av dem der de satt og sov i bilen. Fattern ble litt redd av blitsen og fikk rykninger i fingrene. Han satte i et illskrik så jeg ble engstelig for at noen i nabolaget skulle tro det var ulv her og komme å skyte oss. Vet ikke om det er ulv her, forresten.

Kanskje det er en ide å la bildørene stå åpen...?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits