DE INNFØDTE NORDPÅ

Tjongsfjordinger ser som før nevnt skammelig vanlige ut. De spiser, driter, jobber, og sover - noen har faktisk høy utdannelse og bidrar til at samfunnet går sin skjeve gang både sosialt og økonomisk.

Men ikke alle. Det er noen som oss her også. Folk som er sykemeldte eller uføre, og som NAV'er.

Her om dagen møtte vi en av de andre som visstnok også skal være med på revyen. For et sært kvinnemenneske! Men Alf-Gunder ser jo mon i de fleste, så et øyeblikk tror jeg hun sjefen på gamlehjemmet ble glemt.

Hun dama her hadde illrødt brusende hår, og er visst kunstlærer og dramapedagog og for tia sykemeldt og utbrent, sa hun. Sånne folk som brenner seg ut på å gå rundt med sånt hår og å drive i kunst og drama er livsfarlige og slett ikke til å stole på, så jeg foretrekker at Alfern legger seg etter hu gamlehjemsdama. Hun virka tross alt mer stabil.

Hun pedagogen med brusehåret kom gående forbi med ei bikkje som holdt på å skremme vettet av Magda, høna mi. Jeg har aldri i mitt liv sett ei bikkje som kan gi hals på en sånn skingrende og høylytt måte! Magda flaksa inn i vogna og la tre egg på rappen i ren skrekk! I ettertid er jeg usikker på om det var bikkja eller håret til hu dama som utløste den akutte eggløsninga.

MEN, vi traff ei anna dame som skal være med i revyen, og HU var det mening i! Hun er også lærer, hadde lange bein og langt hår og var SLETT ikke umulig å se på. Alf-Gunder satt heldigvis på dass da hun kom innom bare for å orientere litt om øvinger i helga og sånt, så han fikk ikke med seg dette stykket kvinnemenneske.

Det ser ut for at tia her nord kan fylles med riktig koselige ting, tross alt!

Én kommentar

Nemi Rebella

10.01.2015 kl.09:46

Fanden heller, du må ikke la Alfern legge ann på hun kunsnerfreaken i lilla norsklærer-skjørt! De er mannevonde og sitter nok hjemme og napper pelsen av små pusetasser mens de stikker nåler i voodoo-dukker! Mye bedre og la han suge seg på hun helsearbeideren... De er som regel ganske stødige...

Godt og se at du tar ansvar for Alfern!

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits