SKJERMET AVDELING PÅ GAMLEHJEMMET

Vi har vært og installert muttern og fattern på gamlehjemmet her i Tjongsfjord. Det var innmari godt å bli kvitt dem, og jeg er jaggua glad det tok så kort tid å få dem inn. De søknadene har blitt behandlet på rekordfart.

Skal si de har mange sykehjemsplasser der! Det krydde av gamlinger, og de har til og med opprettet en egen skjermet avdeling. Den var liten og intim, men veldig koselig. Der skulle fattern bo. Vi rulla ham inn bak skjermbrettet der han skal sitte fra nå av. Han er jo sjømann og skikkelig turbo-dement, så han ville sikkert tro han var på seiltur tenkte vi.

En pleier gikk bak brettet for å skifte på fyren. Både Alf-Gunder og jeg sto og koste oss og tenkte på at vi ALDRI mer skal drasse på bleier og utstyr, nå er gamlingen i andres hender!

Mens hun dama skiftet bleier, ringte noen på en bjelle for å varsle mat. Det skulle de ALDRI ha gjort! Fattern trodde det var skipsklokka som ringte, og begynte å røske ned kjermbrettet i den tro at han var kommet til kai og måtte ta ned seilene.

Plutselig satt han i bare nettoen i korridoren, uten skjermbrett, og til alles forlystelse og begeistring. "Kast anker!" ropte han og tok tak i en potteplante på et bord og sylte den i veggen med all sin kraft. Vi fikk satt opp skjermbrettet igjen til fatterns ville protester, og fikk kosta opp både mold, planterester og bleier.

Det slo meg at vi nå er kvitt et kjempeproblem! Før vi dro overrakte vi en flaske øl til deling på skjermet avdeling ved Tjongsfjord gamle- og sykehjem.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits