ALF-GUNDER ER BLITT BLØT PÅ PÆRA

Alf-Gunder har egentlig tatt det litt tungt at faren vår har vært bortpå mutteren. Han føler seg på en måte sveket og løyet for, og har nå funnet ut at han vil finne seg selv. Han har lyst ti lå gå på kurs hos Martha Louise.

 

Det er bare det at hvis det var tungvint å reise på kurs ho Martha Louise mens vi bodde i Sykkylven, så er det jaggu ikke bedre nå. Han vi leier hos foreslo derfor at han kunne oppsøke hun der rødhåra dramapedagogen, for hun er visstnok minst like gal og alternativ som Martha.

Alf-Gunder godtok tilbudet og ringte. Joda, hun var mer enn villig og kom sporenstreks kjørende med vannflaske alternativ-mine og det illrøde håret. Hjelpe og trøste, tenkte jeg. Bare hun ikke driver med nakenyoga! Dette mennesket hadde jeg knapt nok lyst til å bivåne med klær på.

Hun beordret Alf-Gunder ned på sofaen for gulvet vårt er visst skitnere enn selv hun satte pris på. Der inntok de noe som het lotus-stilling, og satt med lukkede øyne en lang stund. Eller, jeg så at Alfern glippa litt av og til. Men jeg så også at blikket hans var mindre beundrende enn før, og det var jo en positiv utvikling. Han MÅ jo se at dette eksemplaret av kvinnerasen er for eksentrisk!

Etter å ha sittet der lenge begynte hun å åle seg inn i ulike stillinger med ben og armer i kryss og tvers, og Alf-Gunder prøvde lydig og villig, men med urlitt mindre eleganse å henge på. Etter en time på dette viset avsluttet de seansen og hun gærne spurte om han følte at han var hel og balansert.

Alf-Gunder flakka litt med blikket før han svarte at han egentlig hadde mest lyst på ei øl, og da kasta dama med hodet, fnyste, tok med seg utstyret sitt og kjørte vekk. Takk for det!

 

Så drakk vi øl, og Alf-Gunder sa at han ALDRI mer skal lete etter seg selv utenfor ei ølflaske!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits