ØVINGSHELG I TJONGSFJORDREVYEN - VIDEOBLOGG

I dag har vi vært i bygdas samfunnshus og øvet til revyen. Det startet med et årsmøte, og deretter skulle det skrives tekster og sånt. Under årsmøtet fortalte lederen til alle nye medlemmer at det å være med i revy er mye mer enn det å stå på scenen. Det er mye jobbing med det å skrive tekster, rydde i garderober, holde styr på sminke og kostymer, følge med på øvingsplaner og selv sørge for å kunne tekster og å lage mat og vaske gulv etter øving.

 

Dette merket vi etterpå. Vi måtte gjøre alt dette allerede i dag. Jeg sa til Alf-Gunder da vi kjørte hjem, at dette begynner å ligne faretruende på det jeg definerer som jobbing! Bare med den forskjellen at dette er ubetalt. Fy faen!

Under ligger en film som viser hvor slitsomt det er å være med i revy, og hvor allsidig denne hobbyen er. Like etter dette klippet ble tatt så fikk jeg en skikkelig krampe i leggen, faktisk. Det var så ille at andre måtte ta over det jeg holder på med på filmen.


I morra skal jeg legge ut flere bilder og kanskje litt mer film. Så det er bare å følge med på bloggen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits