DEN GLADE KIRKEDAMA

En dag hadde vi besøk av ei dame fra kirka. Hun ville bare informere om når det var gudstjenester og sånt. Vi sa jo som sant var at vi ikke er så jævlig interessert i sånne greier, og da bare lo hun en trillende latter og sa at det ikke var noen tvang, men at det var veldig hyggelig om vi kom. DET var ei hyggelig dame! Hun lo HELE tiden, og var høflig nok til å ikke la seg avspore av at det sto øl og spritflasker rundt om i vogna.

 

Mannen hennes driver et lite verksted. Det syntes jo vi var flott, for vi har oppdaget få som liker å mekke her. De fleste vi har møtt her til nå driver med revy. Vel, nå viste det seg at BÅDE kirkedama OG mannen hennes også driver i revyen! Jeg må si jeg begynner virkelig å lure på om det dukker opp noen som IKKE er med i den revyen, og om de i så fall bare viser sketsjene sine til hverandre?

Etter å ha pratet med dama om kirka og revyen og ledd masse så fikk vi nesten litt lyst til å gå i kirka en tur. Vi så gjorde.

Alf-Gunder er ganske nærsynt og trodde det var ute-gudstjeneste, for det viste seg at taket i kirka her er blåmalt med malte skyer og stjerner på. Han satt og plirte lenge før han sa høyt og tydelig midt under prekenen "Det var da jævlig som det skyet over her!"

Jeg dunket albuen i siden på ham, men det skulle jeg IKKE ha gjort. Jeg glemte at vi hadde avtalt at jeg skulle dunke ham i siden når det var ofring, så Alf-Gunder tok frem pengeboka og labbet rett til alters og slengte noen mynter i ei skål der oppe. Både prest og menighet stirret på ham da han rolig og sindig labbet ned igjen, og etter å ha satt seg kremtet presten og fortsatte.

 

Da det var ferdig kjørte vi hjem. Vi var enige om at vi heller skal treffe hun dama når vi er på revyen for hun ler ikke SÅ mye og trillende når hun er i kirka.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits