VI RYKKER FRAM TIL RÅDHUSPLASSEN

I dag har vi vært innom rådhuset i Rødøy og kikka innom NAV. Det er liksom det viktigste kontoret som vi blir å ha mest med å gjøre. De har mange andre kontorer der også, og så hadde de en kantine - uten disk og ting man kunne kjøpe.

Muttern fant et vaffeljern og tilbød seg å steke vafler. Noen påpekte at det var en fredagsgreie, men hun er ikk elett å rikke når hun har bestemt seg og ble stående der å synge mens hun laget røre og steke vafler for livet.

Jeg har mange ganger tenkt på hvordan det er å jobbe på et kommunehus. Det er jo et virvar av folk der med ulike ansvarsområder som faktisk er ganske viktige. Det er sikkert stress nok fra før om det ikke skal komme et galt kvinnemenneske å stille seg opp å synge for full hals mens hun steker vafler.

Imens hun stekte var vi på NAV for å ordne med rettighetene våre. Hun dama der ymtet frampå om at vi kunne begynne å jobbe litt, vi er jo unge og friske.

Jeg kjente at jeg ble VELDIG dårlig, og holdt meg lett for brystet mens jeg pustet tungt å prøvde å se sørgmodig og lidende ut. Alf-Gunder har det med å overdrive litt, så han gjorde seg helt stiv med armene tett inntil kroppen og falt av stolen med et brak. Jeg syntes det var unødvendig for mitt eget illebefinnende ble liksom glemt av hun dama.

Nå lå JEG dårligst an og måtte kanskje jobbe, så jeg kavet rundt med armene og skrek ut i fortvilelse at jeg var blitt blind. Dermed fikk Alf-Gunder tenning og simulerte en nyresvikt ved å holde seg bak på ryggen.

Det kunne fortsatt i det uendelige hvis ikke hun NAV-dama bare hadde pakket på oss det vi trengte av skjema og ba oss om å komme oss ut, og det fort.

Så da fikk vi ordna det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits