NYHETENS INTERESSE FOR OSS NYE I BYGDA

Skal si det er mye styr i bygda med at det har kommet to nye karer tilflyttende! Det er veldig stas å være så populær og at folk er så nysgjerrige, men Alf-Gunder er liksom så sjenert at han vet ikke å sette pris på all viraken. Jeg mener jo at det er NÅ vi kunne utnytta situasjonen og kanskje truffet noen damer og sånn, men neida, han skal sitte i vogn å drikke øl og se i veggen.

Ikke for det, det er da koselig det også. Det er mye styr med kvinnfolk, så det er kanskje like greit å la dette oppstyret rundt oss sige over og slå seg til ro med å være ungkar.

 

Jeg kjenner en kar hjemme i Sykkylven, han pleide å være sammen med meg og Alf-Gunder før i tia. Men så traff han ei dame, og hun bestemte at de skulle gifte seg, lage plen og utegrill, ha selskaper med karbonader, bløtkaker og sånn kakaolikør og ALDRI grandis og øl.

Etter flere sånne karbonade-sammentreff ble hun selvfølgelig gravid og de fikk flere unger som han måtte passe mens hun var på jentekvelder, og han ble opptatt av dugnad i barnehagen og barnesvømming og sånt.

En gang ble faktisk jeg og Alf-Gunder med på barnesvømminga bare for å få snakka med fyren, men vi ble kasta ut fordi Alf-Gunder dro i ryggstroppene på badedraktene til barnemødrene slik at de smalt mot ryggen deres. Det gjør visstnok veldig vondt, og så er det litt fornedrende, sa en av dem. Ikke vet jeg, jeg har jo aldri prøvd badedrakt, så jeg vet jo ingenting om hvor fornedrende det er at folk drar i dem.

Hvis det er sånn barnesvømming her i Tjongsfjord tror jeg vi skal melde oss på, det kan jo være at mødre her ikke synes det er SÅ fornedrende som de gjorde i Sykkylven. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Sykkylven

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits