TELEFON FRA JUSTISMINISTEREN!

Herregud denne flyttinga til Nord-Norge var nå både og! Plutselig ble sånne grisgrendte strøk som dette så innmari attraktive og interessante for storfolk fra hovedstaden. I dag fikk vi nemlig en telefon fra selveste justisdepartementet om vi kunne tenke oss å rydde et hjørne av campingvogna for enda en beboer.

Jeg sa som sant var at det er jaggu trangt nok som det er med to voksne mannfolk og et husdyr. "Det husdyret, er det er gris?" spurte fyren fra departementet. Jeg svarte som sant var at neida, det var det slett ikke, det er da ei høne. Jeg angra med det samme, for han trakk et lettelsens sukk og sa at det var enda godt, for leietakeren ville sannsynligvis ikke like å dele rom med svinekjøtt.

Da måtte jeg forklare at DET måtte han uansett, for på innholdsfortegnelsen på grandiosa så mener jeg å ha lest at det kan være spor av både peanøtter og svin. Og grandiosaen jager vi ikke ut!

Jeg spurte nærmere om denne beboeren, og om hvor godt han var vant fra før. Det er jo ikke bare bare for en stakkar å flytte inn i ei lita vogn, det kan jo føles som rene frihetsberøvelsen, sa jeg.

Da lo departements-fyren hjertelig og sa at når det gjaldt frihetsberøvelse så var denne fyren vel vant med det nå etterhvert, og OM han skulle mistrives hos oss så var det i grunn litt av poenget.

Da ble jeg forbanna! Det er greit at vi ikke bor i noe interiør- og størrelsesmessig palass, men å sende folk til oss med det for øyet at de SKAL mistrives, DET synes jeg er toppen på frekkhet!

Jeg sa til han der fyren fra departementet at han på hvilket som helst tidspunkt var hjertelig velkommen på overnatting i vogna med både justisministeren og statsministeren dersom han tror det er så jævlig å bo sammen med oss at det kan brukes som straff for folk han ikke liker.

Alf-Gunder ble også piss forbanna på hele greia. "Det verste er at de kaller Magda for et svin!" sa han.

De gjorde jo ikke det, men jeg gadd ikke å utdype det noe videre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits