ALF-GUNDER VIL BLI SÆD-DONOR

Her før jul skrev jeg på bloggen om det med unger og sånn. Vi er jo ikke akkurat noen gode fars-emner, Alf-Gunder og jeg. Såpass selvinnsikt har vi faktisk. Ikke at ungene ikke ville hatt det bra sammen med oss, men VI ville ikke hatt det så bra sammen med DEM.

Nå har Alf-Gunder likevel fått for seg at det kunne være en ide å bringe genene videre. Han mener at både jeg og han har noen uvurderlige egenskaper som verden absolutt ville vært tjent med. "Man skal ikke kimse av vår genetiske ballast", sa han. Og det er jeg jo ikke uenig i.

Derfor har vi bestemt oss for å bli sæd-donorer. Man skal ikke la sin sæd spille til jorden, står det et sted. Tror det er i Norges lover eller noe. Og så er det jo en finfin måte å få unger på, man slipper bleieskift, fotballtreninger og kakebaking til avslutninger og sånn, man rett og slett bare leverer og så gjør andre drittjobben.

Man får jo ikke kontakt med ungene da, eller får se og nyte hvordan podene ligner på sine fedre. Det er jo det dumme med sånn donor system. Men, som jeg sa til Alf-Gunder, de som donerer vitale organer som f.eks. hjertene sine får jo heller ikke se hvordan det går med hjertet i den nye kroppen. Kanskje havner det i en gal treningsnarkoman som kjører det knallhardt, og sånt kan det være like greit å slippe å være vitne til.

Vi funderte litt på dette med genene våre og hvordan de donor-ungene ville blitt. Alf-Gunder er god på å brenne hjemme, kanskje podene hans kunne få en framtid på en vinplantasje eller på vinmonopolet, evt noe så utsøkt som et øl-utsalg et sted. Mine ville sikkert hatt en iboende trang til å jobbe på Peppes eller Pizzabaker'n. Men om jeg i framtiden får se en unggutt jobbe på et pizzabakeri der de ikke har skjenkebevilling så har jeg dårlig tro for at det er min sæd som er brukt.

I alle fall, vi har snekra en mini-sædbank av noen restmaterialer og som vi har spikra opp på utsia av vogna. Det kan jo være at det er andre som har lyst å donere. Men tror dere faen ikke at en flaggspett stakk ut hodet av kassen her en dag jeg ivrig skulle ut å donere! Den trodde det var en fuglekasse og hadde bygget rede i den!

Jeg er jaggu spent på om vårens flaggspettkull ligner mest på meg eller Alf-Gunder!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits