ÅRGANGSROSABLOGGING

Det har vært et sørgelig styr i media om sånn blogging, juks, manipulerte bilder og falske innlegg. Det er jo spesielt hun fotballfrua som har fått det etter at det kom fram at hun hadde triksa med magen og mannen hadde kommentert som lege.

Det er vel på tide å legge seg flat for oss også. Vi har nemlig også triksa litt, jeg og Alf-Gunder. Jeg har holdt inne magen på noen av bildene, og Alf-Gunder har noen ganger gjemt øl-flaska bak ryggen sånn at dere ikke skal tro vi drikker hele tiden.

Men det er utrolig hva folk blogger om. Jeg synes det er litt moro å se på blogger om lepper, hud og hår. Du verden så mange smurninger og pomader det finnes for å smøre seg med! Det eneste vi trenger av krem på boks er sånn "grease", eller fett for å smøre nipler med i garasjen.

Mange legger ut bilder av "dagens outfit" som de kaller det. Da fotograferer de seg selv, gjerne utenfor huset sitt eller foran speilet, og så skriver de hvor de har kjøpt de klærne hen.

Alf-Gunder har på seg en kjeledress som er kjøpt på en eller annen sjappe i Sykkylven. Har aldri spurt hvor han kjøpte den, for jeg har kjeledress enda som ikke er helt utslitt. Den er bare 15 år og holder lenge enda.

Jeg har tenkt på en ting. De bloggerne, som faktisk ikke jobber, men bare er bloggere og lever av det, hva skal de gjøre når de blir gamle? Skal de fortsette å blogge fra gamlehjemmet? I stedet for "dagens outfit" så blir det en epistel om "dagens avføring" og kanskje med et lite snapshot?

Så kommer et bilde av ei brødblingse med ost, en kopp kaffe og tre-fire sånne plastbeger med tabeletter i. "Dagens frokost".

Så kommer et innlegg om litt sånn egenpleie. Det vil si bildene er fra den ukentlige ? eller kanskje månedlige badinga der 3-4 pleiere står og senker bloggeren ned i et kar, og der håndkleet, tøflene og de rene bleiene ligger dandert på en stol med armlener og hjul på siden av karet.

Og så er det kanskje avslapping utpå ettermiddagen. Men i stedet for sensuelle ben omhyggelig plassert på et fluffy koseteppe i en sofa og omgitt av lykter med levende lys, så sitter man kanskje fire-fem stykker sammen rett opp og ned, gapende, plassert på sånne plast-pisse-tepper i en sofa fra 70-tallet som forøvrig allerede lukter piss. Men det ser man jo ikke på bildene.

Tapasen er byttet ut med fyrstekake, og rødvinen med et glass melk med ubåter som de ikke drakk opp til frokost. Eller som noen andre ikke drakk opp til frokost...? 

Jeg kjenner at jeg gleder meg til å lese blogg når jeg blir gammel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits