MUTTERN FÅR SLIMPOSEBETENNELSE

I dag morges ringte de fra gamlehjemmet og vekket oss for å fortelle at muttern hadde fått slimposebetennelse.

 

Vi sto opp og laget frokost, men Alf-Gunder ville ikke spise. Han pirket i maten og rynket på nesen. Han er ikke kresen til vanlig, så jeg tenkte at dette var veldig rart.

Jeg spurte hva det var med ham, og da sa han at han spekulerte litt i kvinnens anatomi. Det er ikke rent sjelden at menn blir oppskjørta av å tenke på kvinnens anatomi, men det bruker da i herrens navn å virke appetitt-VEKKENDE.

"Hva er det med kvinnens anatomi du synes er så innmari heslig at du ikke klarer å få i deg mat?" spurte jeg.

"Slimposen, Bjarne-Rune. Hvor i heite helvete har damer en kroppsdel som heter slimpose??? Det høres slett ikke delikat ut!"

Sånn helt ærlig, så har verken jeg eller Alf-Gunder noen stor erfaring med damer. Ingen av oss har vel egentlig sett ei dame naken. Og jeg går ut fra at de må være HELT nakne for at man skal få øye på denne såkalte slimposen. Nå skal det innrømmes at jeg fra tid til annen har rent meg opp på muttern i nettoen hvis dassen var tett i vogna og jeg måtte inn i huset for å drite. Men med guds hjelp har jeg altså sluppet å se denne innretningen kalt slimpose.

"I sånne mannfolkblader må jeg si at de er utrolig flink å fotografere damene i ulike vinkler uten at denne posen vises." funderte han. "Men nå er det jo ikke sikkert den er så stor. Hvor mange liter tror du den tar? Og hva har de i den?" spurte han. Jeg måtte jo bare si som sant var at etter navnet å bedømme så vil jeg anta at det er slim av noe slag. Det som er enda rarere er jo at det er mulig å pådra seg betennelse i dette griseriet.

 

"Jeg er nesten helt sikker på at dette er noe de har innvendig, Alf-Gunder. Damer bruker jo fra tid til annen å blotte alt de har, om ikke annet for penger, og hvis den hadde vært utvendig så tror jeg nesten helt sikkert at de ville vist den fram." sa jeg.

"Ja," svarte han. "Og dessuten ville det sikkert eksistert noe på butikkene som de kunne kjøpt for å pleie den med. Noe med tape eller vinger, eller noe krem og velduftende oljer som den skulle stelles med, eller tenger for å enten krølle eller slette den med. Og på butikkene er det jo ikke noe å oppdrive av produkter for slimposer i de dame-hyllene." Med det slo vi fast at kvinner er og blir noen kompliserte vesener. I natt kommer jeg til å drømme om snegler, føler jeg.


Sneglene er fotografert mot sin vilje og lagt ut på google.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits