ØVINGER MED TJONGSFJORDREVYEN

Heia bloggen. Jeg har ikke skrevet så jævlig mye om revyøvinger og sånn. For å være ærlig så veit jeg ikke om jeg synes om at vi forlot Sykkylven for dette. Rev oss opp med rota og dro hit, liksom. Det er bare øving og dritt, og pirking på småting.

 

I helga var det øvingshelg, da. For å si det sånn, jeg visste ikke at en skuespillerkarriere skulle være SÅ krevende! Fytte rakkern for et liv altså! Jeg skulle mye heller ha sittet i vogna og drukket øl og spist grandiosa. Rå grandiosa, faktisk, om så var.

Jeg lurer rett og slett på om vi skal flytte tilbake til Sykkylven rett etter revyen, da mener jeg sånn rett etter å ha gått av scenen.

Vi har øva på nummeret vårt, Alf-Gunder og jeg. Han fikk for seg at vi kunne legge inn en salto midt i. Han ville jeg skulle gjøre det, for han er litt klein i ryggen. Nå er det ikke snakk om en ordentlig salto, det er mer sånn stupe kråke. Han vil altså at jeg skal stupe kråke inn på scenen før jeg sier «Kvifor drap du mor mi?»

Jeg argumenterte med at jeg syntes det tok seg dårlig ut siden replikken er litt sånn norskfjernsynsteater?ish. Jeg har ikke sett mye av den sorten, men at det er så mange som stuper kråke der det tror jeg ikke.

Alf-Gunder argumenterte med at det kan være greit å flette inn elementer fra sirkustradisjonen også. Og så vil han ha noe fra action sjangeren. Det vil han gjøre, selvfølgelig. Han skal altså ha de beste sjangerne, porno og action, mens jeg får fjernsynsteater og sirkus! Det kaller jeg kompis!

 

Jeg skal pisse i ølet hans i kveld.

Én kommentar

the future life

08.02.2015 kl.13:11

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår, trykk liker og del vis du er i mot mobbing :)

Du finner Link til Facebook siden under Facebook på bloggen.

Hadde gjort oss veldig takknemlig.

Takk

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits