NABOLAGET, KONKURRANSE, ALEX ROSÈN OG FEM HØNS

Jeg har fått en kjempeide for å tjene lettjente enger! Det er en ny konkurranse gjennom norsk tipping som gå på å blogge om nabolaget sitt. Hvis man blir trukket ut kan man vinne hele 500 kroner! Det er to pakker tobakk rett i lomma! Den som vinner hele greia får en million, men jeg tror han må dele med nabolaget. Hvis ikke hadde et blitt til øl også. 

Jeg satt og leste høyt for Alf-Gunder om konkurransen og at selveste Alex Rosèn skal gratulere de som vinner til slutt. Alf-Gunder ble litt skeptisk for han synes Alex Rosèn er litt skummel. Han mener han har ondskapsfull latter og er alt for spretten og vill. Han mener det er fort gjort å hoppe på folk når man holder på slik.

Jeg sa at vi neppe kom til å vinne uansett, men det er jo morsomt å være med, liksom. Og det går jo an å holde seg en meter eller to unna Rosèn. Nå ble vi litt usikre på om vi skal skrive om det gamle nabolaget vårt i Sykkylven eller det nye her i Tjongsfjord. Jeg mener at blogginnlegget blir mer detaljert dersom vi skriver om sistnevnte fordi det er så få å skrive om, og da kan vi gå mer nøye til verks.

Alf-Gunder mente det er mye å skrive om hver enkelt høne. Urskogs har også høner, og de er utrolig forskjellige fra Magda, og fra hverandre. Alt dette kan vi skrive om. «Men vi må passe på at ikke ei fjær blir til fem høns!» sa Alf-Gunder.

«Ja herregud» svarte jeg, «det et jo ikke nødvendig å dikte opp eller overdrive noe som helst her i Tjongsfjord. Det er jo helt usannsynlig det som foregår her likevel.» Jeg sa videre at vi heller må prøve å få de fem hønene ned til ei fjær sånn at det virker sannsynlig.

Alf-Gunder har fryktelig lett for å bekymre seg om alt mulig. Nå begynte han å tenke på om Alex Rosèn ville finne fram til Tjongsfjord, og om hvor mye det ville bli igjen til oss dersom vi måtte dele en million med familien Urskog. De har jo flere unger, og vil jo dra av med størstedelen av gevinsten. Det er slett ikke sikkert de går med på at vi skal få regne med Magda, og OM så skulle være at de gikk med på det, så har de jo selv både høner, katt, bikkje og akvarium. Da er det er jo uansett jævlig dårlig forretning for oss. Dette syntes Alf-Gunder var veldig urettferdig, for han mener det er blodpris for å få stå i hagen med ei campingvogn.

Han var frampå om at muttern og fattern kunne flytte inn i den tia det pågår, men da sa jeg at faen heller, da skal heller Urskogs få hele millionen pluss den 500-lappen!

 


Bildet er søkt fram på Google. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits