VÅRONN

I dag er det våronn og vi må rykke ut for å hjelpe til. Jeg gruer meg, for våronna er det jævligste jeg vet om.

 

Det er ikke sånn vanlig våronn, det er muttern som skal barbere leggene før våren setter inn. Det er et omhyggelig arbeid som krever sin mann. Jeg har sagt til Af-Gunder at i år får han jaggu hjelpe til. Han nekta først, men etter litt lovnader om voksenfilm og øl i kveld så gikk han med på det.

Vi ble invitert til å spise middag på gamlehjemmet etter barberingen, men sant og si så tror jeg ikke noen av oss har lyst til å spise på en stund når vi har gjort det der.

I fjor var jeg uheldig og klippen i skinnet. Det er rett og slett som å klippe en sau, skjønner dere ? mye ull og en god del skriking. Muttern sliter med å klippe bak på leggene, det er derfor hun trenger hjelp.

Alf-Gunder foreslo sånn voksing, men det tror jeg er umulig. Det er ikke nok voks i verden for å bite på det underlaget der.

Så, vi har med saks, barbermaskin og høvel. Vi starter med saksa, og går til finere redskaper etter hvert som vi har grovklippa mesteparten.

 

Jaja. God tirsdag til dere andre.
Én kommentar

Sunniva

17.02.2015 kl.12:35

Jeg ler, hahahahaha

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits