SPOILER ALERT! Vinner av Robinson 2015...

Hehe...jeg har en kompis som arbeider på båt der Robinson ble spilt inn.. lang historie egentlig. Bestekompisen min hadde ei dame på gang i østen, dem hadde et forhold ei stund, helt til det gikk opp for Alf-Gunder at dama egentlig ikke var dame. Veit ikke om jeg gidder å si mer om akkurat DET, han er ennå litt sår på dette området, om du lurer kan du heller spørre han direkte:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005622797562

 

Anyway: denne kompisen (som før var dama til Alf-Gunder) kjørte båten med filmcrew til øya der Robinson ble spilt inn, og han kunne fortelle hvem som var igjen til sist på øya! Han hadde egentlig fått munnkurv av TV2, men etter overføring av 300 baht, og lovnad om ei flaske norsk akevitt, så kunne han mer enn gjerne fortelle, sa han.

Og det vil nok overraske noen av dere å høre at....faen...lite strøm på PC'en... Skal bare lade litt!

Kommer tilbake med innlegg litt seine
Én kommentar

12.04.2015 kl.22:00

Btw de har ikke baht i filippinene😆

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits