INFLUENSASMITTE

I dag var Alf-Gunder i riktig dårlig lune. Han hadde spist en apekatt og fått så vondt i magen, sa han. Akkurat det tror jeg er et sitat fra en barnesang, for det er ikke aper i Tjongsfjorden. Det var jo ikke aper i Sykkylven engang.

Det går ei riktig lei infuensa her nå, og jeg tror rett og slett at Alf-Gunder har blitt smitta. "Men Bjarne-Rune, jeg har jo ikke vært i nærheten av en Tjongsfjording!"  Å joda, det har han! Sist vi var i butikken klinte han seg inntil ei dame som sto og så på bakevarene. Så gikk vi inn i øl-avdelinga og der klinte han seg inntil ei anna dame. Sånn holdt han på med alle de kvinnelige kundene.

Det kommer jo ingenting ut av sånt, egentlig. Man får verken venner eller tillit på den måten. Men influensa kan man få. 

Da vi kjørte hjem spurte jeg hvorfor i alle dager han gjorde sånn."Jeg skulle bare lukte på dem." sa han.

I alle fall, nå ligger han med apekatter i magen som han sier, og svetter så vinduene i vogna er dekket av dugg. Håper bare ikke jeg får svineriet bare fordi han gnir seg på butikkunder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits