REVY-ØVING OG SCENESKREKK

Fytti katta som vi har øva på den revy-greia! Jeg har ikke hatt tid til å skrive på lange tider. 

Skal si hun revy-lederen er streng. Vi må ordne med alt sjøl av kostymer og sånt. Og vi må selv pugge tekstene sånn at vi kan dem helt utenat. Alf-Gunder blir litt stressa av sånt, og jeg har sett at han har vært sliten i det siste.

Sist vi var på øving fikk Alf-Gunder et skikkelig anfall på scenen. Han hylte og skrek og hoppet rundt i full panikk. "JEG HAR SCENESKREKK!!!!!!" ropte han panisk mens han hinket rundt med et vilt uttrykk i øynene. Jeg prøvde å roe ham ned ved å bryte ham ned og legge meg oppå ham, men han ålte seg unna og kom løs igjen.

"Hjelp meg, for helvete!" skrek jeg til de andre, og da tok to andre litt sterke karer tak i ham og holdt ham i gulvet. Den ene holdt ham i armene og den andre hold nede bena sånn at han ikke skulle skade seg selv eller andre.

Alf-Gunder ropte og skrek om sceneskrekken sin og da løftet de karene ham ned av scenen og bar ham inn på et annet rom ved siden av. Han fortsatte å hyle, og sparket vilt rundt seg med begge bena. "Ta det med ro! Du er unna scenen! Du er unna scenen!" sa de og prøvde å roe ham ned.

Etter et langt basketak kom Alf-Gunder seg løs, røsket med seg en stol og sprang bort i et hjørne. Der sto han på ett ben med stolen løftet foran seg, og det lyste sinne ut av øynene hans.

"Dere rører meg faen ikke! Nå skal jeg massere denne forbanna foten sånn at den senestrekken gir seg, og dere lar meg gjøre det uten å holde meg nede!"

Det er noen ord i det norske språket som er til forveksling lik, altså. Vi MÅ jobbe mer med diksjon!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits