Long time no sea....!

Jepp, vi savner havet. Er ikke greit å bo her inne på en plass som heter "Kilamyran". Interessant egentlig, hvordan man kan bo så nært havet, uten og se det liksom. Men elg ser vi. Daglig. Og sikkert noen multer til høsten.

Har hatt en sable lang bloggpause, helt uplanlagt da. Du ser; han husverten her driver å saboterer internettet ut hit i vogna. Av og til tenker jeg at han sikkert er lei av oss. Får en følelse av å være "brukt" av og til... Etter at revyen var over i vår, så har interessen for oss dabbet litt liksom. Mistenker at han husverten kanskje drar ut internet sånn i 10-tia om kvelden, og det er jo da vi her ute i vogna våkner til liv..

Så dette kan sikkert regnes som en advarsel. Hvis du vurderer å flytte til Nord-Norge, så anbefaler vi å finne en annen husvert enn han her..

For å unngå søksmål har vi sladdet bildet.

Stay tuned, kommer mer etter hvert. Må jo blogge på når vi først har nettilgang.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits