Revyforestilling på Lurøy

I helga har Tjongsfjordrevyen fått et oppdrag. Som de faktisk tjener penger på. Revyen legger turen sørover, og destinasjonen er "Lurøy". Jeg og Bjarne-Rune skal få være med, men ikke som aktører denne gang. Vi gleder oss til å få utvidet horisonten, ved å få sett mer av Helgelandskysten. Tenker å sette på de tyske skiltene på vogna, for det er sannsynlig at vi får forkjørsrett på ferja når vi skal avgårde.

 

Veit ikke heilt hvilke nummer som skal være med i denne "Best of"-forestillinga på Lurøy. (I den grad det finnes noe Best of..)

 

Vi har litt blandede følelser rundt dette med aktørene i revyen her. Dem er jo trivelige folk og sånt, men vi trur kanskje at ambisjonsnivået er høyere enn realiteten. Men det gidder vi ikke si så mye om. Vi er jo tross alt siviliserte og sosialt kompetente, trur jeg det heter.

 

Men tilbake til Lurøy. Er det noen som har vært der? Bor der? Vi lurer litt på hva en kan forvente seg der liksom. Finnes det noen severdigheter eller kjendiser? Noen vi bør kontakte? Noen damer, kanskje? Single, helst.

Vi er jo igrunn ikke så storforlangende. En halvliter og kanskje en badestamp for begge kjønn, så er vi mer enn fornøyde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits