OBS - Virus i regnbue-app!

Er du en av dem som har farget profilbildet ditt med regnbuefarge? Les dette, og del gjerne for å advare dine venner.

 

I forrige uke dukket de første profilbildene på facebook opp med regnbuefarge over seg. Etter dette spredte det seg raskt, det som skulle være en heder for Amerikas nye lovgivning for homofile. Et viktig tema, med edel hensikt; der en kunne vise sin støtte til de homofile.

Problemet er bare at den russiske grafiske designeren Oleg Chulakov var tidlig ute med protester, siden han mente at denne appen (for regnbuefarge) var et plagiat for hans allerede eksisterende app for russere som ønsket å prege sitt profilbilde med den "russiske troikaen"/det russiske flagget. Han fikk ingen gehør for sine protester, og inngikk dermed samarbeid med en tidligere studiekamerat, Pjotr Gagarin, som nå arbeider som programmerer og hacker for det russiske dataselskapet Kaspersky Lab. Sammen fikk de to implantert et virus til regnbueappen, som vil snike seg inn på brukerens computer, og slik få tilgang til sensitive data en måtte ha lagret.

Etter en viss tid vil det kunne skje verre ting. Viruset er nemlig sånn at det frigir energi til datamaskinens høyttaler, som vil kunne sende ut kraftig, høyfrekvent lyd. Til å begynne med bare ille nok til et egen, eller naboens hund vil bli lettere sinnsforvirret, men etter hvert tiltar lyden, og høyfrekvente stemmer, som kan virke som om de kommer inne fra hodet.

Programmerere sier de aldri har vært borti maken til virus, og at en bør være oppmerksom på det, om hunden din oppfører seg merkelig.Alf Gunder sier at han ikke tror på sånne rykter, selv om jeg sverger på at dette er blodferskt fra en blogger-kollega i Russland. Alfern nekter å bytte profilbilde, og det mener jeg er alvorlig. Det sier jeg bare; hvis Magda får stemmer i hodet, bare på grunn av det teite homoflagget; ja, da blir jeg mektig provosert!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

34, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits