Faste og løsaktige leger

Alf-Gunder var så innmari syk her om dagen. Han har sett "Høy på pæra" med hun der Mrs. Bucket som er så fin på det. Han gubben hennes fikk liktær i en episode, og det var ikke fint nok, så hun fikk ham til å ljuge og si det var podagra for det var en sykdom som kom av "vellevnet". Det vil si at man får vondt i føttene av å spise for fet mat og sitte mye i ro, noe som sømmer seg de fine.

Dermed mente Alfern at han hadde podagra. Nå spiser han jo riktignok grisefeit mat og rører seg lite, men han må definitivt sies å være et lavstatus-menneske uten noen adgang til finere kretser.

Det vil si, han kjenner en lege. Det er en tvekjønna sak som han har tukla litt mer for noen år siden. I disse dager har han tatt opp denne kontakten igjen fordi det har vært så mye rot med legene her i kommunen. Det er virkelig ikke til å TRO hvor mye rot det har vært! Alfern tenkte at hvis han fikke dette helse-vesenet fra fortiden til å søke på jobb her, så var det en vinn-vinn situasjon for både han og kommunen.

Helse-vesenet beit på, og sendte oss søknad som jeg herved legger ut på nett. Grunnen til at jeg gjør det er at det visstnok har vært så mye tilbakeholdt info i de forrige ansettelsessakene at det var like greit å spy ut alt på eteren. Dermed får alle se søknaden og vet hva de kan forholde seg til og forvente:

 

3. juni 2016

 

ANGÅENDE STILLING SOM KOMMUNEOVERLEGE

 

Jeg søker med dette på den tilsynelatende snart ledige stillingen som kommuneoverlege i det som foreløpig er Rødøy kommune.

 

Jeg har erfaring fra min private klinikk der jeg studerer medisin på nært hold og uten forbehold. Jeg er også utdannet både psykolog og gynekolog og har derfor god erfaring i å se problemer både fra toppen og nedenfra.

 

Ut fra andres erfaring har jeg skjønt at det er lurt å legge fram eventuelle heftelser og begrensninger. Min største begrensning er at jeg er urlitt ustødig på handa grunnet mine medisinstudier. Dette har ikke så mye å si med mindre pasienten må sys eller det skal foretas et kirurgisk inngrep. Ut over dette ser jeg ikke selv mørkt på noe, og er pasientene usikker så er narkose alltid et alternativ.

 

Jeg har ikke så mye administrativ erfaring da jeg trives best med medisin mellom både hendene og tennene, samt at jeg lider av utsettelsesvanvidd når det gjelder papirarbeid. (Prokrastinatus Freneticus Papyrus, som diagnosen heter på latin.) Dette har jeg inntrykk av ikke vil medføre noen større endringer i allerede eksisterende rutiner.

 

Jeg driver ikke med trening eller kampsport, har aldri foreskrevet medisin til andre enn meg selv og har ikke fått noen tilbakemeldinger på dårlig samarbeidsevne. Dette kan selvfølgelig være fordi jeg har jobbet i min private klinikk der det bare er en ansatt og at den ansatte tilfeldigvis er meg selv. Men det kan man jo aldri vite sikkert. Det som er helt sikkert er i alle fall at det ikke noen negative bemerkninger vedrørende samarbeid.

 

Jeg er klar til å starte når som helst, men helst ikke før kokken 11.30.

 

Med hilsen

 

 

Audun Hilde

Privatlege/Psykolog/Gynekolog

 

 

Vedlegg 1: Portrettfoto

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svartbloggern

svartbloggern

35, Rødøy

Jeg heter Bjarne-Rune og er 33 år. Jeg har ikke utdanning men er dritgo på å mekke bil og å drive et urlite småbruk med ei høne som heter Magda. Jeg bodde inntil nylig i campingvogn i hagen til muttern, hjemme i Sykkylven. Akkurat nå er vi en tur nordpå, nærmere bestemt Rødøy kommune på Helgeland. Her blir vi vel egentlig på ubestemt tid. Har skjedd mye rart i det siste, veit ikke heilt hvor en skal begynne. Du bør kanskje i grunn bare lese bloggen...

Kategorier

Arkiv

hits